Dato Tirsdag d. 26. oktober 2021, Kl. 14:15 til kl. 15:45
Sted Konfirmandstuen, Præstegårdsvej 12, 7361 Ejstrupholm
Medvirkende
Kirke- og kulturmedarbejder samt frivillig hjælper samt evt. en gæstelærer (ansat ved kirken)
Mini konfirmand undervisning

Mini konfirmand er et tilbud for alle i 3. klasse, uanset om man er døbt eller ej.

I efteråret 2021 er det for Ejstrupholm skole.

Undervisningen foregår i konfirmandstuen og Ejstrup kirke over 7 gange.

Undervisningen ligger i forlængelse af skoledagen hver tirsdag fra kl. 14.15-15.45. 1. gang hentes børnene på skolen og bliver vist vejen over til konfirmandstuen.
Der vil blive serveret saft og frugt ved ankomst.

Vi skal synge sange, høre bibelhistorier, lave skuespil, på skattejagt, lave lagkageløb og tale om de forskellige "møbler" i kirken.

Kirke- og kulturmedarbejderen har ansvaret for undervisningen, og der vil være 1 frivillig medhjælper samt en evt. gæstelærer (ansat ved kirken) hver gang.

Tilmelding til Kirke- og kulturmedarbejder Anne Marie Markussen: KirkeOGkultur7361@gmail.com

Tlf.: 2058 6190