Dato Onsdag d. 31. august 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Ejstrup kirke, Stationsvej 28, 7361 Ejstrupholm
Sensommerkoncert i Ejstrup Kirke

Biletterne er desværre udsolgte.
Hvis det ønskes kan man blive skrevet på venteliste, hvis det viser sig, at ikke alle reserverede billetter afhentes.

Sensommerkoncert i Ejstrup kirke med Anders og Bent Bro

I 20 år har Anders og Bent Bro rejst sammen og leveret musikalske foredrag rundt i hele landet. Søn og far tager publikum med på en sejltur gennem Limjorden med afstikkere til Vesterhavet, hvor de vestjyske viser bliver krydret med anekdoter fra Broerne fra Thyborøn.

Koncerten foregår naturligvis i respekt for kirkerummet, men historierne fra det vestjyske er stadig en naturlig del af deres optræden.

Billetter til koncerten kan købes via kirkekontoret, Præstegårdsvej 12, tlf. 7577 2240 eller på mail KMAN@km.dk. Kontortid mandage, tirsdag, torsdag og fredage 8-12